fbpx

My HR Team

  • Miskolc
  • Közösségi oldalak:

Áttekintés

  • Alapítás dátuma 2016.09.13.
  • Állás kategória Adminisztráció / Irodai munka , Műszaki / Mérnök , Szakmunka / Fizikai munka
  • Közzétett állások 2
  • Alkalmazottak száma 198

Cég bemutatása

A munkaerőpiacon rövid időszakokon belül komoly változások mentek végbe – elég ha csak az utóbbi 10-12 év eseményeit felidézzük. Találkozhattunk „dübörgő gazdasággal”, túlélhettünk globális válságos éveket, megtapasztalhattuk a válságból kilábalás növekedési hatásait és szembesülhettünk a manapság egyre inkább kritikussá váló munkaerőhiánnyal. Ezeket az időszakokat az utóbbi években munkaerőpiaci szereplőként mindannyian megtapasztalhattuk, akár munkavállalóként, akár munkáltatóként.

Minden egyes időszak más és más nehézségeket hordoz, eltérő megoldási stratégiákat és speciális szemléletet igényel. Személyzeti szolgáltató cégünket azért hoztuk létre, mert munkatársainknak egytől egyig volt alkalmuk nemcsak megtapasztalni, hanem sikerült profi módon hatásos megoldásokat találni az egyes kihívásokra az utóbbi években. A munkaerőpiaci folyamatokat, hatásokat rendkívül jól megismerve, ezt a megalapozott szakmai tudást – vállalati és szolgáltató szektorban megszerzett HR tapasztalatot – és emberi értékek tekintetében is komoly hozzáállást szeretnénk ügyfeleink szolgálatába állítani, segítve ezzel az éppen aktuális kihívások, kritikus helyzetek gyors és hathatós megoldást.
Mi megtaláltuk a saját stabil HR csapatunkat, ezért is lett a nevünk: My HR Team. Akár leendő munkavállalónkként, akár jövőbeli üzleti partnerünkként olvassa ezeket a sorokat, az előzményeinkre alapozva biztosak vagyunk benne, hogy közösen a lehető legjobb eredményeket tudjuk elérni – legalább is mi ezt célozzuk meg. Lehetünk a jövőben az Ön HR csapata? Azért, hogy elmondhassa rólunk: ez az Én HR Csapatom!

Fotók | Pillanatképek