fbpx

Litus Konferenciaközpont

  • Kismaros

Áttekintés

  • Alapítás dátuma 2023.03.23.
  • Állás kategória Szakmunka / Fizikai munka
  • Közzétett állások 0
  • Alkalmazottak száma 1

Cég bemutatása

Kedves leendő főzni tudó Kolléganőnk!
20 fő befogadására alkalmas KISMAROSI Konferenciaközpont keresi legújabb csapattagját!
LITUS Konferenciaközpontról: Vendégeink olyan helyre vágynak, ahol megkaphatják azt a kényelmet és ellátást, ami nem zavarja a csendes elmélyülésüket.
Rólunk… Mi, akik itt dolgozunk, úgy tekintünk erre helyre, ahol nem csak vendégeket látunk el, hanem otthont teremtünk. Munkánkra igényesek vagyunk, szívesen fejlődünk és nyitottak vagyunk arra, hogy mindig jobban dolgozzunk. Szeretjük a jó hangulatot, igyekszünk nem bántani, hanem támogatni egymás munkáját. Odafigyelünk egymás feladataira is, mert közös a cél – munkán keresztül szeretni a vendégeket! Ez jellemzi a mi szemléletünket. Mi nem egy panzió vagy étterem vagyunk, hanem egy kis időre otthont adó háziasszonyok.
Feladatról… Munkánk során rövidebb-hosszabb időre maximum 20 fős csoportokat látunk el. A konyhai feladatot egy személy végzi, akinek feladata naponta az egymenüs ebéd és vacsora elkészítése 6 órában (8-14-ig). Támogatja a vezető munkáját abban, hogy segít a menü összeállításában és a bevásárló lista előkészítésében, hajlandó az együttgondolkodásra . Diétás vendégek részére saját menüt állít össze és rendben tartja a környezetét. Nem probléma, ha hétvégén vagy ünnepek során, valamint nyáron is dolgoznia szükséges, túlóra ritkán van.
Miben más ez a hely?…. Abban, hogy előre tudható a vendégek száma, készülni lehet a munkára. Ritkán van meglepetés – persze azért rugalmasnak is kell lenni. Korántsem annyira stresszes, mint egy nagy szálloda vagy forgalmas étterem. Vannak holtszezonok, amikor több időt tölthetünk a saját családunkkal.
Ami fontos… Célszerű, ha leendő kolléganőnk a közelben lakik. Ez tapasztalat – jó, ha nem kell sokat utaznod a munka miatt. Bizalom és megbízhatóság a közös munka alapja, fontosnak tartjuk a pazarlás elkerülését és gondosságot a munkában. Nálunk bejelentett a munka.
Ha felismerted önmagad a hirdetésben és szívesen lennél kis közösségünk része, akkor küldd el jelentkezésed bérigényeddel megjelölve.
Bérigénnyel megjelölt önéletrajzát várjuk a lituskonfkp@gmail.com e-mail címre!

Fotók | Pillanatképek