fbpx

Miskolc

Nagy Örömömre szolgál, hogy ellátogatott hozzánk. Mivel oldalunkat böngészi, így bizonyára új munkahelyet keres Miskol és környékén. Reméljük tudunk segítséget nyújtani a megtalálásásban.

Az alábbi oldalon egy űrlap segítségével beküldheti hozzánk álláskeresési igényét, amit feldolgoz a My Hr Team Kft és az adatbázisában, partnereinél fellelhető aktuális állásajánlatok közül az Ön számára leginkább preferáltakat bemutatja.

Mit nyer Ön ezzel?

Egy helyre beküldve nem Önnek kell megkeresni a cégeket, hogy van e egyáltalán lehetőség, hanem (kiemelt partnerünk) a My Hr Team Kft munkatársa fog Önnek ajánlani több tucat partnerének aktuális álláshirdetései közül.

Jól hangzik? Reméljük hamarosan Önnek is tudunk segíteni elhelyezkedni.

Álláskeresési igény beküldése

Álláskeresési igény beküldése

"(Kötelező)" a kötelező mezőket jelöli

Pl gépkezelő, lakatos, kűműves, asszisztens, stb.
Település, ahol dolgoznék:(Kötelező)
Mindig az adott település(ek)en és környékén keresünk Önnek leginkább megfelelő pozíciót!
Max. file size: 3 MB.

Információ

Töltse ki értelemszerűen az űrlapot, innen már a mi munkánk következik.

Mit is fogunk csinálni a beküldött adatokkal?
✓ munkalehetőséget keresünk saját és partnereink adatbázisaiban;
✓ amennyiben találunk, megkeressük önt a megadott elérhetőségeken
✓ telefonos, majd személyes interjú
✓ segítünk munkába állni
✓ kezeljük az adminisztrációs dolgait

Ki fogja kezelni az adatokat?
My Hr Team Kft

Ki is az a My Hr Team Kft

A munkaerőpiacon rövid időszakokon belül komoly változások mentek végbe – elég ha csak az utóbbi 10-12 év eseményeit felidézzük. Találkozhattunk „dübörgő gazdasággal”, túlélhettünk globális válságos éveket, megtapasztalhattuk a válságból kilábalás növekedési hatásait és szembesülhettünk a manapság egyre inkább kritikussá váló munkaerőhiánnyal. Ezeket az időszakokat az utóbbi években munkaerőpiaci szereplőként mindannyian megtapasztalhattuk, akár munkavállalóként, akár munkáltatóként.
Minden egyes időszak más és más nehézségeket hordoz, eltérő megoldási stratégiákat és speciális szemléletet igényel. Személyzeti szolgáltató cégünket azért hoztuk létre, mert munkatársainknak egytől egyig volt alkalmuk nemcsak megtapasztalni, hanem sikerült profi módon hatásos megoldásokat találni az egyes kihívásokra az utóbbi években. A munkaerőpiaci folyamatokat, hatásokat rendkívül jól megismerve, ezt a megalapozott szakmai tudást – vállalati és szolgáltató szektorban megszerzett HR tapasztalatot - és emberi értékek tekintetében is komoly hozzáállást szeretnénk ügyfeleink szolgálatába állítani, segítve ezzel az éppen aktuális kihívások, kritikus helyzetek gyors és hathatós megoldást.
Mi megtaláltuk a saját stabil HR csapatunkat, ezért is lett a nevünk: My HR Team.
Lehetünk a jövőben az Ön HR csapata?
Azért, hogy elmondhassa rólunk: ez az Én HR Csapatom!

Szükség esetén vegye fel velük a kapcsolatot elérhetőségeinken

Miben segíthetünk?

 - új munkahely megtalálása;
 - önéletrajz készítése;
 - hasznos tanácsok;